Főzőverseny, koncert, buli, tűzijáték

2023.08.12. 11:00

Remek programokkal készülnek az ország születésnapjára Enyingen

Várnak mindenkit egy gyönyörű környezetben, a Batthyányi kastély kertjében augusztus 20-án, ahol a szent kenyér áldásával kezdik az ünnepi napot.

Hajdú Marianna

Fotó: Nagy Norbert / Archív

Az egész napos program a Cifrakertben folytatódik, tele izgalmas eseményekkel és szórakozással. 
Aki szereti a főzést és a kreatív konyhaművészetet, annak ott a helye reggel 9:00 órakor a főzőverseny startjánál, amire még néhány napig, pontosabban augusztus 15-ig lehet jelentkezni, a verseny szervezője, a Vas Gereben Művelődési Ház és Könyvtár által biztosított jelentkezési lapon tehetnek meg. 
A gasztrocsata csak az ízek és aromák kavalkádját biztosítja, de a déli óráktól megérkezik a zene is a Cifrakertbe. Az ebéd mellé színvonalas népzenét és magyar nótát hallgathatnak a jóétvágyú kanalazók. A nótacsokrot követően a Rozmaring nyugdíjas klub műsorában csodálatos dallamok következnek, amit a Princess tánccsoport táncprodukciója követ. Az estét Gáspár Laci varázsolja feledhetetlenné, aki pedig bulizásra vágyik, azt 21:00 órától nagyszerű Retro diszkóra invitálják, ahol a régi slágerek hódítanak majd. A napot színpompás tűzijáték zárja, ami igazi csillagfényes élményt ígér mindenkinek.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában