Egy hét az önszeretet jegyében

2023.08.07. 19:00

Önismereti gyermektábor Sárszentmihályon

Önismeret, meditáció, érzelmek, zene, kirándulások, programok, kreatív foglalkozások, sok mozgás és a mese színes világa várja a gyerekeket egy héten keresztül Tóth Rita természet- és lélekgyógyász napközis táborában, melynek helyszíne a sárszentmihályi művelődési ház.

Hajdú Marianna

Illusztráció

Fotó: Pixabay

Az augusztus 14-én induló napközis rendszerű tevékenység igazán új alternatíváját mutatja a kisiskolás gyermekek részére szervezett táboroknak. 

A természetgyógyászattal foglalkozó szervező a hagyományos nyári táborok tematikájára alapozva, mégis a gyermeki lélekre és az önismeretre fókuszálva állította össze 7-11 éves gyerekek részére a tábor programját. 

Rita korábban kizárólag felnőttekkel foglalkozott, de tapasztalatai minduntalan arra világítottak rá, hogy felnőttkori problémáink gyökerei gyerekkorunkból erednek. A gyermekkorban kifejlesztett és megerősített önismeret és az önszeretet nagyban meghatározza felnőttkori identitásunkat, mondhatni, vázát képezi annak. 

Nyári gyermektáborát ennek az önszeretetnek és önismeretnek a megerősítésére, a gyerekek önmaguk megismerésére szervezte meg. 

Játékos, kreatív formában tanulhatják meg az önszeretetet a gyerekek és ismerhetik meg saját magukat ez alatt az öt nap alatt Ritával.

A napi programok között lesz rajzolás, festés, kirándulás, sport, meglepetés személyek és ahogy a szervező állítja: sok-sok szeretet.

A részvételi díj napközi alatt a gyerekeknek biztosítja napi háromszori étkezést, a kirándulások, programok és az anyagok költségeit.

Jelentkezni még augusztus 10-ig lehet Tóth Ritánál a 0630-4939-051-es telefonszámon.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában