A lövés hangjára mozdul a tömeg

2023.08.02. 17:00

Ezen a hétvégén eldördül a Csernye Trail startpisztolya Bakonycsernyén

A három napig tartó, gazdag eseménysorozat, a Bakonycsernyei Falunapot követő hétvégén újra tömegek hömpölyögnek a hosszú nagyközség utcáin, terein. Indul a trail.

Palocsai Jenő

Turják Barbara szervező és Turi Balázs polgármester már mindent előkészített a versenyhez

Fotó: Önkormányzat

Négy távból lehet válogatni a Csernye Trail elnevezésű versenyen, melyre már most sokan beneveztek. 

-Még ki sem tudtuk magunkat pihenni, úgy igazán, és már közeleg is az újabb nagyszabású rendezvény. A Csernye Trail ezen a hétvégén lesz és ha figyelembe vesszük a több mint 200 előnevezést, úgy hiszem, garantált a siker, mondta Turi Balázs polgármester. 

A versenyszervező csapat és annak vezetője, Turják Barbara hónapok óta készül a nagy versenyre, amelyet minden évben megtartanak, és amelyet minden évben támogat a nagyközség önkormányzata is. 

A Csernye Trail augusztus 5-én délelőtt 9:00 órakor kezdődik. A választható távok 2,9, 8, 13 és 22,2 km, méghozzá szinte festői környezetben. Mint megtudtuk, az előnevezés már lezárult, így további nevezés már csak a helyszínen lehetséges és az is csak legkésőbb 8:30-ig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában