Frissen Fejérből

2023.08.15. 10:52

Ezen a héten zárul a tanszergyűjtési akció

Ahogy arról már többször beszámoltunk számos szervezet és intézmény jótékonysági tanszergyűjtésbe kezdett, segítve ezzel főként azokat a családokat, akiknek nehézséget okoz a szeptemberi tanévkezdés.

Déri Brenda

Fotó: Fehér Gábor / FMH-archív

Így tett a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár is, akik az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központtal, valamint az Adypapírral közösen még ezen a héten várják a tanszerfelajánlásokat. Mint azt legutóbb a papír-írószer bolttól megtudtuk a gyűjtés igen jól halad, rengetegen adakoztak már. De azért még mindig szívesen fogadják az új, illetve a használt, de jó állapotú tanévkezdéshez szükséges eszközöket. Főként iskolatáskákat, tornazsákokat, tolltartókat, füzeteket, ceruzákat, tollakat, filctollakat, szövegkiemelőket, vízfestékeket, ecseteket, rajztömböket, radírokat, hegyezőket és vonalzókat.

A gyűjtés e hét szombatig, azaz augusztus 19-ig tart és két helyszínen adhatók le a felajánlások, a művházban és a papírboltban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában