Elkészült az új rendszer

2023.08.29. 21:00

Egyszerű és gyors a Depónia új időpontfoglaló rendszere

Személyes ügyfélszolgálati irodáikban történő ügyintézéshez minden esetben időpontfoglalás szükséges – hívja fel a figyelmet az új rendszerre közösségi oldalán a Depónia.

Déri Brenda

Mint írják nemrég elkészült az új időpontfoglaló rendszer, amely innentől nagy segítséget nyújthat a személyes ügyintézésben. Így az ügyfelek a számukra megfelelő időpontot a telefonos és e-mailes bejelentés mellett már megtehetik online, az új időpontfoglaló rendszeren keresztül is. Erre a Depónia közösségi oldalán túl honlapján is felhívja a figyelmet, valamint az ÖKK közleményéből is kiderül. 

Az új rendszerre visszatérve a Depónia létrehozott egy külön „Időpontfoglalás személyes ügyintézéshez” menüpontot, amelyre kattintva néhány mező kitöltésével már le is foglalható az időpont. A rögzített időpont lemondására, módosítására viszont már ’csak’ az ügyfélszolgálati telefonszámukon (06-22/507-419), illetve e-mailben – ugyfel@deponia – van lehetőség. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában