Már várják az adatlapokat

2023.08.13. 13:00

Ebösszeírás Fülén és Kőszárhegyen

Még szeptember 30-ig van lehetőség az ebösszíró lapok kitöltésére és leadására a Jenői Önkormányzati Hivatal fülei és kőszárhegyi kirendeltségén.

Hajdú Marianna

Forrás: pexels.com

Szeptember végéig minden ebtartónak nyilatkoznia kell a tulajdonában lévő kutyákról. A szükséges adatlap beszerezhető a hivatal kirendeltségein, illetve a honlapról is letölthető és sokszorosítható. 

A kitöltött bejelentő lapokat az ebtulajdonosok postai úton az alábbi címekre tudják eljuttatni: Jenői Önkormányzati Hivatal kőszárhegyi kirendeltsége 8152, Kőszárhegy, Fő út 101, illetve fülei kirendeltsége 8157 Füle Petőfi utca 22., ezen felül ügyfélfogadási időben személyesen vagy elektronikus úton is leadhatják a megnevezett kirendeltségeken. 

Akik kötelezettségüknek a határidő lejártáig nem tesznek eleget, azokat a kutyatulajdonosokat a határidőt követően, a hivatal munkatársai személyesen keresik meg és végzik el az ebösszeírást, a nem bejelentett ebek esetében. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában