Nem áll meg az élet

2023.08.02. 13:42

A szabadságok idején is aktív a civil élet Sárkeresztesen

Bár a lakosok, vagyis a kontinens jelentős része nyaralni van a nyár második felében, a civil élet nem áll le a településen. A művelődési házban továbbra is találkoznak, tornáznak és alkotnak a helyiek.

Palocsai Jenő

A borongós, esős napokra komolyabb olvasmányokat is hazavihetünk a könyvtárból

Fotó: Palocsai Jenő / FMH

Még javában tart a vakáció és aki nem tudja a nyári szünetet töltő gyerekeket eléggé lefoglalni otthon, azok elvihetik az ifjakat a sárkeresztesi művelődési házba, ahol az uborkaszezon ellenére gazdag programok várnak mindenkit, persze elsősorban a helyi lakosokat. A következő hetekben sok állandó program szünetel, így ehhez igazodva a könyvtár nyitvatartása is megváltozik. 

Az előttünk álló időszakban úgy alakulnak a közösség eseményei, hogy augusztus 2-án baba-mama klub lesz délután négytől este 7-ig. Eközben öttől hatig anya és gyermektorna lesz. Csütörtökön gyermeknek szervezett kézműves szakkör lesz délután öttől fél hétig, míg pénteken 17-20 óra között az olvasóközönséget várja a könyvtár. Ezzel párhuzamosan este hatkor a helyi idősek alkotta tömörülés, a nyugdíjas klub.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában