Avar és kerti hulladék égetés

2023.08.31. 16:00

A lakók is véleményezhetik a rendelet-tervezetet

A lakossági igénynek eleget téve Nagylók önkormányzatának képviselő-testülete önkormányzati rendelettel szeretné szabályozni az avar és kerti hulladék égetés helyi szabályait. Most a nagylókiak is elmondhatják véleményüket.

Héjj Vivien

Szabályokhoz kötik az avarégetést Nagylókon.

Fotó: FMH Archívum

A szabályozni tervezett témakör a lakosságot széles körben érinti, így az önkormányzat arra kéri azokat a helyi lakosokat, akik a szabályozás elfogadását megelőzően az avar és kerti hulladék égetésének helyi szabályozásával kapcsolatban akár általánosságban, akár a közzétett rendelet-tervezet kapcsán meg szeretnék osztani véleményüket, tegyék meg legkésőbb szeptember 4., hétfő 12 óráig.

A lakossági vélemények beküldhetők elektronikusan a [email protected] e-mail-címre, valamint írásban leadhatók a hivatal ügyfélfogadási idejében. A beérkezett vélemények a képviselő-testület elé kerülnek, így véleményezés alapján lehetőség van a rendelet-tervezet módosítására annak érdekében, hogy a lakosság legszélesebb körének megfelelő szabályozást fogadhassanak el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában