Tanítsunk Magyarországért

2023.08.12. 11:21

A jövő generációjának támogatása a LogSol Kft. egyedülálló mentorprogramjával

Nem mindennapi mentorprogramot hirdetett meg a LogSol Kft., melynek részleteit augusztus 17-én délelőtt ismertetik majd a szabadbattyáni telephelyünkön. Azonban már most is nyújtottak számunkra némi bepillantást, a mentorált diákokat támogató komplex programukba.

Hajdú Marianna

Fotó: FMH-archív / Fehér Gábor

A LogSol Kft. teljes mértékben vállalja át a költségeket, hogy lehetőséget biztosítson fiatal tehetségeknek. melyben a program során a diákok számára exkluzív szállást és ellátást kínálnak egy éven keresztül, és bemutatják a régió kiemelkedő vállalkozásait, középpontban saját tevékenységükel és stratégiai partnereinkkel.

Emellett egy kreatív képzőművészeti alkotótáborral is várják a fiatalokat, ahol saját képességeiket fejleszthetik és bekapcsolódhatnak a helyi kulturális örökség megőrzésébe. A program célja, hogy a mentorált diákoknak ne csak támogatást nyújtsanak, hanem inspiráló és gazdagító élményekkel is gyarapítsák őket.

Az eseményen részt vesz György László kormánybiztos, a program alapítója is, valamint a LogSol Kft. vezetői. A csütörtöki sajtótájékoztatón a támogatási szerződés ünnepélyes aláírására is sor kerül. Az esemény során betekintést nyerhetünk a LogSol Kft. szakmai profiljába is, az aggregátorok és szünetmentes tápegységek gyártásába, telepítésébe és szervizelésébe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában