Nem érdemes kihagyni

2023.07.18. 18:00

Páratlan lehetőség a nyelvtanulás iránt érdeklődőknek Iváncsán

Idén januárban indult a kezdeményezés, melynek keretében a falu önkormányzata ingyenes angol nyelvórákat kínál a helyieknek. A tanulás ősztől folytatódik, s még nem késő csatlakozni.

Héjj Vivien

Ingyenes nyelvtanfolyammal segítik az iváncsai munkavállalókat

Forrás: pexels.com

„Ahány nyelvet beszélsz, annyi embert érsz.” – a sokszor idézett kijelentés az utolsó magyar királyhoz, IV. Károlyhoz köthető. A mai világban különösen igaznak bizonyul a gondolat, hiszen a tanulás és a munka világában is már-már elengedhetetlen legalább egy idegen nyelv ismerete.

Ebben nyújt segítséget Iváncsa önkormányzatának év elején útjára indult kezdeményezése, melynek legfőbb célja, hogy segítse azok munkába állását, akik hivatásában elengedhetetlen az angol nyelv ismerete.

Az iváncsaiak számára ingyenes angol tanfolyam ősztől tovább folytatódik. Azok, akik már rendelkeznek legalább alapszintű tudással, becsatlakozhatnak a haladó csoportba, s heti négy órában pallérozhatják tudásukat. A kezdők számára heti két óra nyelvtanulási lehetőséget biztosít az oktató, Polák-Marada Anett.

A jelentkezéseket már most fogadja a faluház megbízott vezetője, Császárné Viló Judit a +36308465593-as telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában