Máris van megoldás!

2023.07.15. 08:00

Június végén bezárt a régi, szeptember elsején nyit az új patika

A pénteki képviselő-testületi ülést követően jó hírt jelentett be Németh Norbert, Szár polgármestere: máris megoldódott a gyógyszertár-kérdés a községben!

Borsányi Bea

Fotó: Pexels

Ahogy arról korábban írtunk, június végén végleg bezárt a falu gyógyszertára. A település vezetése azonnal elkezdte keresni a megoldást és szerencséjük volt, gyorsan meglett a megoldás. Az önkormányzat bérleti szerződést kötött a Kulcs Patikák országos hálózatának egyik tagjával, amely fiókpatikát nyit szeptember 1-jével. – Ennek megvan az az előnye is, hogy a jövőben a Kulcs Patika akciói, olcsóbb gyógyszerei Szárra is eljutnak majd – fűzte hozzá a polgármester. 

A gyógyszertár a tervek szerint heti három alkalommal, alkalmanként négy óra hosszat tart majd nyitva és ha minden jól megy, a kajászói patikával váltják egymást. Az ősszel nyitó szári gyógyszertár új helyen, a közösségi házban várja majd a vásárlókat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában