Tanulmányi ösztönző támogatás

2023.07.21. 12:00

Harminc diák tanulmányait támogatják Bicskén a következő tanévben

Tanulmányi ösztönző támogatásra lehet pályázni Bicskén, a kérvény beadásának határideje augusztus 31.

Borsányi Bea

Forrás: pexels.com

A szeptembertől következő év júniusáig folyósítandó támogatásra szóló kérelmet azon általános és középiskolás diákok szülei nyújthatják be, akiknek a tanulmányi átlaguk az elmúlt tanévben legalább 4-es volt, ezzel egyidőben a családban az egy főre jutó havi jövedelem nem haladja meg az 57 ezer, egyedülálló szülő esetében a 71 250 forintot.

 A kérelem beadásához szükséges nyomtatványt a város honlapjáról lehet letölteni, vagy a polgármesteri hivatal Hatósági Irodáján lehet ügyfélfogadási időben személyesen átvenni. A beadott kérelmeket várhatóan szeptemberben bírálják el. A város az ősszel induló tanévben a jó tanulás és a tehetség kibontakoztatása érdekében havi 5 ezer forinttal támogat húsz általános iskolás diákot, míg a továbbtanulás lehetővé tételét segíti elő tíz középiskolás diák esetében, akiknek havonta 7 ezer forinttal járul hozzá a tanulmányaihoz.

A kérelmek augusztus 31-ig nyújthatók be a bicskei polgármesteri hivatal Hatósági Irodáján. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában