Felújítás miatt augusztus 17-ig

2023.07.24. 14:45

Fontos! Bezár a József utcai ügyeletes gyógyszertár

A József Attila utcai ügyeletes gyógyszertár bejáratánál nagy piros betűk hirdetik: jövő hétfől augusztus 17-ig a Mészöly Géza utcai patika látja el a gyógyszertári ügyeletet.

Házi Péter

Nagy piros betűkkel hívják fel a figyelmet a József utcai gyógyszertár bejáratánál, hogy hétfőtől felújítás miatt bezárnak

Fotó: Házi Péter

Fontos információt osztott meg a József Attila utcai gyógyszertár a bejáratánál, illetve a székesfehérvári önkormányzat pedig a közleményében. Ezek szerint a jövő héten felújítás, illetve átalakítás kezdődik a József Attila utca 2. szám alatti ügyeletes gyógyszertárban, ebből kifolyólag július 31-e és augusztus 17-e között a Mészöly Géza utcai lesz az ügyeletes patika. 

A székesfehérvári ügyeletes gyógyszertár üzemeltetőjének tájékoztatása szerint a Magyar Gyógyszerészi Kamara felé is jelezték a fentieket, ők kiértesítik a területileg érintett patikákat. A lakosságot pedig arra kérik, hogy a megjelölt időszakban a Mészöly Géza utcai gyógyszertárat keressék sürgős receptek kiváltása miatt is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában