Nagyszabású fejlesztés

2023.07.24. 10:21

Elkezdődött a pusztaszabolcsi bölcsőde építése

Az elmúlt héten elkezdődtek az új bölcsőde építésének első lépései. Ha minden az ütemterv szerint halad, jövő tavasszal új bölcsődét üdvözölhet a település lakossága.

Héjj Vivien

Korszerű, modern bölcsődével gazdagodik a település

Forrás: Simonné Zsuffa Erzsébet közösségi oldala

Pusztaszabolcs önkormányzata a Bölcsődei fejlesztési program keretében 336 millió forint támogatást nyert bölcsőde építésére. Az engedélyezési és a kiviteli tervek elkészülte után kiírt közbeszerzési eljárást a székesfehérvári székhelyű NBU Építő Kft. nyerte el, így a cég szakemberei végzik a kivitelezési munkálatokat, melyek immáron szemmel láthatóan elindultak.

Az elmúlt héten a városvezető a kivitelezővel, a műszaki osztály munkatársaival és a műszaki ellenőrrel tartott helyszíni bejárást, s mint arról közösségi oldalán Simonné Zsuffa Erzsébet polgármester hírt adott, a tereprendezéssel kezdetét vette a bölcsődeépítés, s ha minden a tervek szerint halad, jövő tavasszal már az átadót ünnepelheti a város.

– A jövő tehát elkezdődött e téren is, hiszen a szülők abban a tudatban végezhetik munkájukat, hogy legféltettebb kincsüket a legmodernebb körülmények között, jól képzett szakemberekre bízhatják. Örüljünk együtt ennek a lehetőségnek, amely minden pusztaszabolcsi családot pozitívan érint, városunk még élhetőbb jövőjét és fiatalos lendületét is megsokszorozza – fogalmazott a fejlesztés kapcsán a polgármester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában