Rongálás

2023.07.14. 15:30

Amikor elfogynak a szavak...

„5 hónapot bírt ki az előző rongálást követő felújítás után. Légy büszke magadra barátom, aki így becsülöd a teremtett világot, s mások munkáját. Azokét, akik a helyreállítás idejét településünk épülésére, szépülésére fordíthatnák, ha nem akadna lépten-nyomon olyan feladat, mely az ilyen cselekedetekből fakad.”

Borsányi Bea

Az önkormányzat munkása a kitört üveget söpri

Fotó: Sallai Mihály

Ezeket a sorokat Sallai Mihály, Zámoly polgármestere osztotta meg a közösségi oldalán, miután felfedezték, hogy ismét ripityára törték az üveget a Szőlőhegy alatti körforgalomál, a Csákberény felé eső buszmegálló oldalán. Szerencsére azért voltak nyomdafestéket tűrő – sőt, keresztényi módon megszégyenítő - szavai a helyzet kommentálására! A polgármester leginkább azért keseredett el, mert legutóbb idén februárban cserélték ki az üveget, éppen ugyanilyen ok miatt. Ezt megelőzően, június elején, ettől a buszmegállótól nem messze, a Disznó-hegyi elektromos kutat rongálta meg valaki, amivel ráadásul – a kút elektromos jellegéből kifolyólag – veszélyes helyzetet teremtett. A kutat természetesen sem sokkal később megcsinálták, a polgármester feljelentést tett a rongálás miatt. 

Ez a látvány fogadta csütörtökön a buszra várókat
Fotó: Sallai Mihály

A buszmegálló kitört üvegét az önkormányzat munkásai ma kicserélték, de bizonyára fontosabb dolguk is lett volna és az önkormányzat is költhette volna másra a pénzt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában