Frissen Fejérből

2023.06.11. 10:53

Vidám forgatag a sárszentmihályi gyermeknapon

A sárszentmihályi gyermeknapon csaknem ezren is lehettek a legforgalmasabb időszakban a sportpályánál. Sok család kilátogatott a szombati rendezvényre, amelynek – bár többször lógott az eső lába, és még talán néhány csepp esett is – az időjárás is kedvezett.

A habparti mindent vitt!

Forrás: Süle Zsuzsanna

Számos színes és ingyenes program várta a kicsiket és nagyokat – számolt be lapunknak a derűs kavalkádról Zelenák Tibor. Légvár, szabadtéri játék, fajáték, kis körhinta, lánchinta, kirakodóvásár formálta a vidám napot.

Az ügyesebb kezűek óriás színezőt színezhettek a sportöltöző fala mellett. A kézműves asztaloknál különböző érdekes játékokat, apró tárgyakat lehetett készíteni, de az arcfestés és a csillámtetoválás sem maradhatott el.

Fotó: Zelenák Tibor 

A rendőrség sátra alatt kulisszatitkokba is be lehetett pillantani, de volt látványos kutyás bemutató is a pályán. Kivonult a Sárvíz Tűzoltó Egyesület, a gyerkőcök felfedezhették a nagyszerű tűzoltóautót. Az Apró Csodák Egyesület kreatív sátrat működtetett, de a nyugdíjas egyesület hosszú asztala sem hiányozhatott a rendezvényről.

Fotó: Süle Zsuzsanna

A habparti persze az idén is a legnépszerűbb programok közé tartozott, volt is benne része jó sok gyermeknek, sőt, még néhány szülő is belekóstolt a buliba a nem mindennapi lehetőséget merészen kihasználva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában