Frissen Fejérből

2023.06.22. 13:00

Nagykoncert, kvíz, tűzzsonglőr bemutató és még sok más a martonvásári Múzeumok Éjszakáján

Színes programkínálattal várja a látogatókat Martonvásár valamennyi kulturális intézete június 24-én, a Múzeumok Éjszakáján.

Déri Brenda

Az Agroverzumban is várják az érdeklődőket

Fotó: FMH-archív

Ugyan a Múzeumok Éjszakája országos rendezvénysorozata némileg ’felbolygatja’ a szokásos szombati programot a településen, de azért a délelőtti Termelői piac még így sem marad el. Ezt követi majd Kaszab Tibor Country dallamok műsora és a gyermekeknek szóló interaktív foglalkozás. Ami pedig a délutáni és esti főbb koncerteket, foglalkozásokat illeti bőven lesz miből válogatni az érdeklődőknek, ugyanis a szervezők négy helyszínen várják őket. Az Agroverzumban 18 órakor kezdődik a Budapesti Filharmóniai Társaság nagykoncertje, majd amolyan levezetésként, aki szeretne részt vehet egy élőzenés zenei kvízen. A MartonKult igazgatójától, Bocsi Andreától megtudtuk, hogy az Agroverzumban zajló zenés programokkal párhuzamosan az Óvodamúzeum is vár minden érdeklődőt: kicsit, nagyot, családot. Itt kézműves foglalkozásokat és közös limonádézást tartanak azon látogatók számára, akik kimozdulnának, de inkább egy kicsit csendesebb környezetbe vágynak. Az utolsók között lesz még kastélybejárás, vezetett parkséta, a BKK rendezvényudvarban pedig Görög est a Mydros Zenekarral, végül  egy tűzzsonglőr bemutatóval zárják a napot.


 


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában