Iszkaszentgyörgyi gyereknap

2023.06.11. 11:00

Játék, játék, játék és terepkerékpározás

A tanítás utolsó hetében – ahogy mondani szoktuk – már a fű sem nő. Tanítani ilyenkor már nem lehet, ám ez az időszak remek lehetőség egy jó közösségi program megtartására. Iszkaszentgyörgyön hétfőn gyereknapot tartanak.

Borsányi Bea

A kép az idei Petőfi szavalóversenyen készült. Hétfőn azonban a játéké lesz a főszerep!

Fotó: Borsányi Bea / Fejér Megyei Hírlap

Az Iszkaszentgyörgyi Önkormányzat, valamint a helyi általános iskola, illetve az óvoda alapítványai úgy gondolták, ideje vagyon a játéknak! Június 12-én hétfőn tehát egész délelőtt, 8-14 óra között várják a gyerekeket, a szülőket és a nagyszülőket a kastély udvarára, ahol több programmal is készülnek. Lesz futóverseny, ugrálóvár, ninja-, és kötélpálya, sütivásár, aszfaltrajzolás, csillámtetoválás, buborékparti és egy igazi tűzoltóautó is! A zenei program sem maradhat el: 10 órakor fellép a Pitypang zenekar. 

Azokat, akik nem fáradtak el a délelőtti forgatagban, terepkerékpározásra várja a Magyar Kerékpáros Klub. Aki csatlakozna, a kerékpáron túl bukósisakot és vizet is vigyen magával! A túra 15 órakor, szintén a kastély udvaráról indul. A szervezők indulás előtt a biztonság érdekében minden kerékpárt átnéznek! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában