Apák napja

2023.06.18. 12:30

Így köszöntött minden édesapát Fehérvár polgármestere

Június harmadik vasárnapja apák napja, melyet az anyák napjához hasonlóan már Magyarországon is egyre több család ünnepel.

Horváth-Buthy Lilla

Illusztráció!

Forrás: Pexels.com

A jeles napról Fehérvár polgármestere Cser-Palkovics András is megemlékezett. Közösségi oldalán írt élete legmeghatározóbb szerepéről, az apaságról, egyúttal kifejezte háláját gyermekei édesanyjának is. Tisztelettel köszöntötte a legnemesebb küldetésben, hivatásban résztvevőket. 

"A naptár szerint ma van apák napja. Mindenekelőtt hálás vagyok, amiért remek édesapám van, igazi példakép, akinek rengeteget köszönhetek! Azt az érzést már nehezebb szavakba önteni, hogy milyen fantasztikus volt, amikor magam is apukává váltam, és mennyire pótolhatatlan részévé válnak a gyerekek az életnek, de azt hiszem, hogy akik átélték, tudják. Tisztelettel köszöntök tehát minden apát, hiszen ez egy hivatás, egy életre szóló küldetés! Neked pedig Edinám köszönöm, hogy három remek gyermeknek lehetek az édesapja!" - írta vasárnapi posztjában.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában