Komoly szakember érkezett Martonvásárra

2023.06.17. 07:00

Fizikai megoldás a száguldozók ellen

A lakossági kérésnek megfelelően a Bajcsy-Zsilinszky utcában, a forgalom-lassítás érdekében nagyobb a rendőri jelenlétre kell számítaniuk az autósoknak – mondta a FEOL megkeresésére Horváth Bálint, Martonvásár alpolgármestere. Egy később kikerült poszt pedig már további konkrétumokról is árulkodik.

Kecskés Zoltán

Egyedi, „móri" megoldás (jobb oldalon) szerepel a tervek között.

Forrás: Hováth Bálint

„Szakértő bevonásával dolgozunk azon is, hogy milyen állandó fizikai megoldás a legmegfelelőbb az útszakaszon – ezt már a közösségi hálóra írt bejegyzésében olvasható, amelyben részletezi a konkrétumokat is. Mint olvasható, a napokban Fábián Róbert műszaki osztályvezető kollégájával és Schmidt Norbert mérnökkel terepszemlét tartottak az érintett szakaszokon, mely alapján már körvonalazódik a szakmai javaslat. Schmidt Norbert úttervező, aki korábban 15 éven át vezette Móron a városházán a városfejlesztési irodát, nagy tapasztalattal rendelkezik és Mór városában már bevezetett megoldást tervezi: „Minimum kettő, de ideális esetben három kiemelt “forgalomlassító küszöb”, mely két helyen a gyalogos közlekedés átvezetését is megoldja. Aszfalt rávezető “rámpa” előírt jelöléssel, piros térkő, körülbelül 3 méter hosszon, majd a másik oldali “rámpa”.

További közlekedésfejlesztési tervről alább olvashat:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában