Vasárnapi program

2023.05.31. 11:00

Új kézműves vásár Velencén

Véka néven szerveznek kézműves vásárt mostantól minden hónap első vasárnapján Velencén. Helyi portékákat kínálnak a látogatóknak.

S. Töttő Rita

Fotó: Véka szervezők

Áprilisban indította el a helyi közösségi életet is felpezsdítő Groenk deli bisztró Velencén a Véka kézműves vásárt, amely a tervek szerint mostantól minden hónap első vasárnapján 10-16 óra között várja az érdeklődőket a bisztró melletti parkban, a Tábor utcában. Juhász Emese, ötletgazda a feol.hu-nak elmondta: a vásárra többek közt helyi kézművesek ékszereit, kiegészítőket, táskákat, termelői élelmiszerek hoznak az árusok. Ahogy a szervezők fogalmaztak, a „cél, hogy egy egyre több helyi minőségi termelővel egészüljön ki a vásár és ne csak a velencei-tavi lakosok, hanem a környező városok lakói is kedvvel jöjjenek Velencére.”

 A velencei vasútállomás közvetlen közelében található a helyszín, így nem csak a velenceiek számára lehet kellemes vasárnapi program a piac. Amely – tette hozzá a szervező -, „nem csak a kézműves mesterek, hanem az egész közösség számára fontos ünnep, hiszen kedvenc városunk, Velence már meglévő gasztro és kulturális estjeink mellett egy újabb programmal gazdagodott.”

Fotó: Véka szervezők

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában