Frissen Fejérből

2023.05.11. 14:57

Segítsük adónk egy százalékával a fehérvári civileket - bíztat a város polgármestere

Amint talán sokan tudják, május 22-éig nyilatkozhatunk arról az adóbevallással kapcsolatban, hogy az adónk egy százalékát kinek, melyik egyesületnek, civil szervezetnek ajánljuk fel.

Házi Péter

Forrás: Cser-Palkovics András Facebook oldala

Székesfehérvár polgármestere ezzel kapcsolatban egy bejegyzést osztott meg közösségi oldalán, amelyben arra bíztatja a székesfehérváriakat, hogy kifejezetten székesfehérvári egyesületeknek, szervezeteknek ajánljuk fel ezt az összeget. 

Egy százalék Önöktől, nagy segítség egy fehérvári szervezetnek! Arra kérem Önöket, hogy ha módjukban áll, akkor ezt az 1 százalékot fehérvári civilszervezeteknek, alapítványoknak ajánlják fel! Szerencsére sok és jól működő civil csoport van városunkban, akik az élet legkülönbözőbb területein segítenek közösségünknek!" - írta Cser-Palkovics András.

A polgármester azt is elárulta, ő is leadta már az erre vonatkozó nyilatkozatát. Minden évben más fehérvári szervezetnek ajánlja fel ezt, idén a Herosz fehérvári menhelyét támogatta.

"A NAV honlapján lévő kereső segítségével megtalálható az összes, felajánlásra jogosult fehérvári civilszervezet listája! Kérem, hogy segítsék ezzel is városunk önszervező közösségeinek működését!" - tette hozzá Fehérvár polgármestere.


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában