Nagyvonalúság és a szorgalom találkozott

2023.05.03. 19:00

Növényekkel telt meg az iskola kertje Bodajkon

Szorgos manók módjára ottmaradt néhány tanuló és pár felnőtt, hogy az udvar korábban nem túl impozáns részét másfélszáz növénnyel tegye széppé és illatossá. A kedden érkezők számára igazi meglepetés volt az új kert.

Palocsai Jenő

Egészen megváltzoztatják majd az új növények az iskola látképét, hangulatát

Fotó: Palocsai Jenő / Fejér Megyei Hírlap

A hosszú hétvége után sokaknak volt nagy meglepetésben része a kisváros általános iskolájánál, ugyanis arra érkezett gyerek és felnőtt, hogy a korábban kitisztított területet beültették különböző növényekkel. A parkosítás fő támogatója a székesfehérvári Cédrus-Kert Faiskola volt. A szakbolt közel 150 tő növényt ajánlott fel erre a nemes célra. A nagyvonalú támogatásról nem csak a növényektől zöldellő kert fog tanúskodni, hanem egy emléktábla is az iskola falára rögzítve.  

Forrás: iskola

Jáhnné Tomsics Ágnes nemcsak közbenjárt az iskola és a projekt megvalósításának érdekében, hanem aktívan részt vett az ültetési munkálatokban is. Nem volt egyedül, ugyanis több diák is ott maradt pénteken délután segíteni a közös ügyet, szépíteni az iskolát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában