A kampányidőszak hamarosan indul!

2023.05.18. 11:29

Megvan a következő önkormányzati választás időpontja

Megszületett a döntés: 2024. június 9-én lesz a következő önkormányzati választás – hívta fel rá a figyelmet Cser-Palkovics András közösségi oldalán.

Déri Brenda

Illusztráció

Forrás: MTI

Annak ellenére, hogy addig még bő egy év van, a kampányidőszak hamarosan kezdetét veszi, így ennek apropóján megyeszékhelyünk polgármestere is megosztotta a gondolatait. Ahogy nemrég közzétett bejegyzésében is írja: 

„Ugyan a választás még több mint egy évre van, de persze, ahogy közeledünk hozzá, egyre nagyobb lesz a közéleti nyüzsgés. A magam részéről egyrészt szeretném olyan sokáig megkímélni városunkat és közösségünket a kampánytól, amilyen sokáig csak lehet, másrészt pedig abban hiszek, hogy a legjobb kampány a munka, így dolgozom tovább csapatommal közösen, a most bejelentett dátum ezen sem változtat.”

A városvezető szeretné, ha a kampányidőszak alatt is békés és nyugodt lenne Fehérvár és annak közössége. Éppen ezért arra kéri képviselőtársait és a város közéleti szervezeteit, hogy munkájukkal ezt segítsék. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában