Többször is lehet szavazni!

2023.05.27. 09:00

Még tart a „Sóstó-természet a város ölelésében” fotópályázat közönségszavazása

Több mint 70-en küldtek fotókat a Sóstó fotópályázatára, melyről aztán a szakmai zsűrin túl a közönség is szavazhat – írják közösségi oldalukon.

Déri Brenda

Fotó: FMH-archív / Nagy Norbert

A közönségszavazás folyamata roppant egyszerű, aki szeretné leadni voksát, nincs más dolga, mint ellátogatni a Sóstó Székesfehérvár honlapjára és e-mail címén keresztül leadni szavazatát, egy e-mail címről többször is szavazhatnak. Végül a legtöbb szavazatot elérő fotó kerül ki győztesen a versenyből. Ami pedig a nyereményt illeti a szakmai zsűri különdíjazottjai és a közönségszavazáson a legtöbb szavazatot elért kép készítőjét díjazásban részesíti. A nyertesek családjuk és barátaik számára szervezett ÖKOtúrát, valamint a Sóstó Látogatóközpont és a Sóstó Vadvédelmi Központ által felajánlott ajándékcsomagot kapnak. 

Az eredményhirdetésre várhatóan június 3-án, szombaton a Sóstó Látogatóközpont programján, valamint nyilvános facebook oldalán kerül sor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában