Közel 150 érintett lakos vett részt a fórumokon

2023.05.25. 17:00

Lezárják Feketehegy-Szárazrét egyes utcáit

Ahogy arról az elmúlt egy hétben többször beszámoltunk Szigli István, Feketehegy-Szárazrét városrészért felelős önkormányzati képviselő utcafórumokat tartott, hogy a lakókkal közösen megoldást találjanak egy régóta fennálló problémára.

Déri Brenda

Fotó: Google Maps

Egyik keddi cikkünkben már megírtuk, hogy az első, hétfői utcafórum igen sikeres volt, 60-70 érintett lakó is ellátogatott a megbeszélt helyszínre, a Bodrogi és a Sió utca találkozásához, hogy közösen megvitassák milyen lehetőségeik vannak. Mit tudnak tenni annak érdekében, hogy élhetőbbé váljon a környék és ne legyen akkora forgalom az áthaladó autósok miatt, hiszen kiderült a mostani megoldás, a behajtást tiltó táblák nem bizonyulnak elégnek. A hétfői utcafórumon a sok ötlet ellenére a legtöbben a virágládák kihelyezését tartották a legegyszerűbben kivitelezhetően és ezzel az önkormányzati képviselő is egyetértett, mint mondta ezek kihelyezésére várhatóan augusztus elején kerül sor, talán még előbb is.

Most, hogy lezajlott a másik két utcafórum is, melyre a Gaja, Kertész utca, valamint a Kertész köz lakóit várta, ismét megkerestük és elmondta, e kettőt is eredményesnek találta. A három fórumon közel 150 érintett lakos vett részt és megegyeztek az egységes megoldásban, azaz, hogy négy ponton fizikai lezárás lesz a kihelyezett virágládák által.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában