Ámulatba ejtő produkciók

2023.05.25. 12:00

Különleges mesevilág az alapi Fő úton

Immáron nyolcadik alkalommal rendezték meg a "Bontsd ki magad" fesztivált a településen. Az Aranyalma Integrált Szociális Intézmény alapi Aranyfűz Otthon szervezésében létrehívott eseményen a fellépők a mese világába repítették el a tisztelt publikumot.

Kecskés Zoltán

"Bontsd ki magad" fesztiválon a fellépők kedves előadásai elvarázsolták a zsűrit és a közönséget is.

Fotó: Sebestyén Bálint

Már Lászlóné telephelyvezető a feol.hu-nak nyilatkozva kiemelte, hogy a programra több intézményből regisztráltak értelmi és pszicho-szociális fogyatékossággal élők csoportja, akik a Mesevilág témakörében színes, egyedi különleges előadásokat mutattak be. Mint megtudtuk, talán éppen ezért is a zsűrinek nem volt egyszerű eldönteni, hogy melyik előadás volt a "legjobb"! A program keretében vendégszereplőként a Mezőföldi Kistücskök néptánccsoport, és a mezőszilasi Ezüst Hárs Otthon népdalkórusa is fellépett, színesítve az amúgy is változatos műsort.

A résztvevők az otthon lakói által készített személyes ajándékkal is gazdagabbak lettek.
Fotó: Interjúalany

A telephelyvezető kiemelte, hogy a Vándor-díjat végül az Egymásért Otthon Polgárdi különleges előadása nyerte el, ám a többi résztvevő sem mehetett haza üres kézzel. A szervezők színvonalas vendéglátással, az otthon lakói által készített személyes ajándékkal kedveskedtek, majd egy jó hangulatú táncház sem maradhatott el az esemény zárásaként.

A rendezvényen részt vett Varga Gábor országgyűlési képviselő, Boldogné Kőrösi Mónika a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Fejér Vármegyei Kirendeltség igazgatója, Szalai János Milán polgármester, Tiringer Istvánné,  az Arany László Általános Iskola igazgatója, valamint a szervező intézmény dolgozói, civil támogatói és a társintézmények képviselői.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában