Energia 2023 – Fókuszban az innováció és a fenntarthatóság

2023.05.16. 15:00

Ismét szakmai konferenciára készül a szabadbattyáni LogSol Kft.

Az előző évben nagy sikert aratott bemutatóját idén még több előadóval és kiállítóval szervezi meg a cég.

Hajdú Marianna

Fotó: FMH-Archív (NN)

A második alkalomra készülve a szervezők mindent bele adtak, hogy a lehető leglátványosabb és informatívabb legyen minden érdeklődő számára, a május 24-i szakmai nyílt napjuk.

Előadásokat hallhatnak a legújabb trendekről, mint a hálózat jövőképe, a hidrogén alapú energetikai rendszerek környezeti hatásai, az elektromobilitás - tegnap, ma, holnap, a napelemes és akkumulátoros rendszerek megtérülése az ipari és kereskedelmi létesítményeknél, a legjobb energia, amit nem kell megtermelni vagy az energiafelügyelet, energiagazdálkodás témakörében.

Az előadások mellett talán a legizgalmasabb programnak, a vezetett séták és interaktív szakmai bemutatók ígérkeznek. 

A konferencia nem múlhat el bemutató nélkül, ahol parádés kiállítók mutatkoznak be, többek között Jónás Tamás, bűvész- az 1988-as "Ki Mit Tud?" győztese, aki különleges fagylaltjait is megmutatja.

Az érdeklődők láthatnak drónbemutatót és Gráner József elhozza híres elektromos járművét, a Mopettát, Nyers Tamás pedig világjáró Teslájával jelenik meg a helyszínen.

Az érdeklődők újdonságokat tudhatnak meg a fluoreszcens anyagok felhasználásával gyártott térkő-megoldásokról és kerékpárút szegélykövekről, az automatizált berendezésekről, robottechnikáról, kollaboratív robotokról is.

Polyák István Vilmos a Battyáni Mozaik Stúdió művészeti vezetője a mozaik kultúra újragondolását mutatja be, a Webshop Hungary Kft. saját fejlesztésű elektromos autótöltőit hozza el a kiállításra. Ezen felül tuningolt elektromos motorokat nem csak láthatnak, de a bátrabbak ki is próbálhatják őket.

A MAAG aggregátorok gyártója izgalmas bemutatóval készül a közönségnek és a technológiai berendezések és vezetékek hőszigeteléséről is többet tudhatnak meg a nyílt nap során. 

A 10:00 órakor kezdődő rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amely az alábbi linken lehetséges: https://logsol.hu/szakreg.php

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában