Sokoldalú programokkal készülnek!

2023.05.16. 13:30

Íjászat, kézműveskedés, színpadi produkciók – VII. Maroshegyi Családi Mesenap

Május 20-án, szombaton megrendezésre kerül a VII. Maroshegyi Családi Mesenap, amire a szervezők már nagy gőzzel készülnek.

Déri Brenda

Fotó: FMH-Archív / FG

A lehető legkülönbözőbb programokkal készül e hét szombatra a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár annak érdekében, hogy a kicsiknek, nagyoknak és a szülőknek is szórakozás és kikapcsolódás legyen az egész mesenap. A művház napról napra közösségi oldalán is megosztja, hogy milyen foglalkozásokra számíthatnak a kilátogatók, így úgy gondoltuk ebből készítünk egy összeállítást, ami a legjobb programokat tartalmazza. 

A mesenapon az érdeklődők kipróbálhatják, hogyan kell ujjbábot vagy csuhéból bárányt készíteni. Besegíthetnek a Gaja Környezetvédő Egyesület vízvizsgálatába, akik ásott és fúrt kutak nitrát szint mérését végzik. Táncolhatnak, íjászkodhatnak, vagy épp lovagolhatnak, aki szeretnének. Azok számára pedig, akik inkább a kevésbé aktív kikapcsolódást élvezik, színpadi előadásokkal is készülnek, amelyet a Huzsedáré Együttes nyit produkciójával. 

Kedvezőtlen idő esetén a programok egy része a művelődési házban valósulnak meg. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában