Frissen Fejérből

2023.05.12. 17:14

Hatalmas sikere van a Virágos Székesfehérvárnak

Több mint egy évtizede tart már a városi kezdeményezés, melynek célja, hogy a kiosztott virágokkal a helyi önkormányzat hozzájáruljon Székesfehérvár megszépüléséhez, valamint támogassa lakói növényültetési és virágosítási törekvéseit.

Déri Brenda

Forrás: Székesfehérvár Városgondnokság Facebook oldala

A Virágos Székesfehérvár pályázati időszaka idén április 3-án indult és egészen április 14-ig tartott. Eddig volt lehetőségük a helyieknek benyújtaniuk igényeiket a virágokra, amiket aztán május 10-től vehetnek át a Next Stop Üzletközpont Oázis Kertészetben. Az osztás kezdete óta még csak két nap telt el, de már így is rengetegen keresték fel a kertészetet, hogy átvegyék virágaikat. Ezt taglalja a Városgondnokság közösségi oldalán is, ahol a következőket írta:

„Ezekben a napokban összesen több mint 81 ezer tő egynyári virágot és mintegy 25 ezer tő muskátlit osztunk ki a pályázók között. A családi házas jelentkezők 25 tő egynyári virágot, az erkélyes/balkonládás pályázók pedig 12 tő muskátlit vehetnek át.”

A virágok kiosztása május 31-ig tart.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában