Pályázat

2023.05.01. 21:00

Civil szervezetek számára írt ki pályázatot Baracs önkormányzata

Bejegyzett társadalmi szervek és alapítványok jelentkezhetnek a baracsi önkormányzat legújabb pályázatára, amelynek keretében számos olyan célt támogatnak, melyek a település, valamint annak közösségének érdekeit, fejlődését szolgálják.

Baráth Eszter

A baracsi önkormányzat a civil szervezetek 2023. évi támogatása címmel írt ki pályázatot az államháztartáson kívüli forrás átvételéről és átadásáról szóló önkormányzati rendelet alapján. A felhívás alapján összesen tizenhárom támogatott célt fogalmaztak meg, amelyek az alábbiak:
- egészségügyi tevékenység, egészséges életmód propagálása, terjesztése
- gyermekek táboroztatása
- közösségi életre nevelés érdekében programok szervezése
- kulturális és közművelődési tevékenységek, helyi hagyományok ápolása
- természeti és épített környezet védelme, megóvása
- közrend- és vagyonvédelem erősítése
- szociális, kreatív tevékenység, esélyegyenlőséget elősegítő programok
- önkéntes programok szervezése és lebonyolítása
- civil szervezetek és az önkormányzat közötti önkéntes tevékenység előmozdítása
- kiadványok készítése
- ismeretterjesztés
- testvér településekkel való kapcsolattartás
- sporttevékenység
A benyújtott pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó megnevezését, székhelyét, levelezési címét, adószámát, bírósági nyilvántartásba vételi számát, a nyilatkozattételre jogosult személy nevét, elérhetőségét, valamint a nyilvántartott tagok számát. Mindemellett a dokumentumban szerepelnie kell a pályázó számlaszámának, pénzintézetének megnevezésének, a pályázat nevének, az igényelt támogatás céljának, annak tételes költségszámításának és időpontjának.
A pályázathoz csatolandó dokumentumok listáját megtalálják Baracs önkormányzatának weboldalán. A civil szervezetek a pályázatot Baracs Község Önkormányzata Képviselő-testületének címezve kell beadni egy eredeti példányban, valamint elektronikusan a [email protected] e-mail címen. Ezt május végéig tehetik meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában