Van még mit tenni!

2023.05.05. 11:00

75 zsák szemetet gyűjtöttek a ceceiek

A Fazekas Gábor polgármester vezette Cece is csatlakozott az „Önkéntesen a tiszta Magyarországért" akcióhoz. A kezdeményezés nagy népszerűségnek örvendett. A legkisebbektől a legnagyobbakig zsákot ragadtak a ceceiek.

Kecskés Zoltán

Fazekas Gábor polgármester is kesztyűt húzott.

Forrás: Önkormányzat

– Településünkön körülbelül 75 zsák szemét került begyűjtésre a TeSzedd program keretében  –  kezdte bejegyzését Fazekas Gábor polgármester. Beszámolójában kifejtette, hogy több helyszínen történt a hulladék eltakarítása, melyben részt vettek a Cecei Általános Iskola tanulói és önkéntesei, a Cecei Polgárőrség tagjai és a Cecei Közös Önkormányzati Hivatal dolgozói is. Fontosnak tartotta mindemellett kiemelni azt is, hogy hogy a fentiekben leírt hulladék mennyiség magában rengetegnek tűnik, de valójában töredéke annak, ami ténylegesen megtalálható településünkön, annak határában! Kéri, hogy mindenki tartózkodjon az illegális hulladék elhelyezésétől, hiszen azon túl, hogy a környezetet is szennyezi, az elszállítás költségeit másra is fordíthatná az önkormányzat, amivel elősegíthetné település további fejlődését! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában