Május közepéig dönthetnek

2023.04.22. 17:00

Szavazhatnak a nagyvenyimiek: Mit vetítsenek a PikNik Moziban?

Idén is megrendezik a korábbi években nagy sikernek örvendő szabadtéri filmvetítést Nagyvenyimen. A lakosság dönthet arról, melyik film kockái fussanak a vásznon.

Baráth Eszter

A nagyvenyimi művelődési házban már készülnek a nyári programokra is

Fotó: Elekes Gergő / Feol.hu

A nagyvenyimi Palágyi József Művelődési Ház és Könyvtár ebben az évben is életre hívja a PikNik Mozit. A program tervezett időpontja június 24., szombat arról viszont már megkezdődött a szavazás, hogy melyik filmet vetítsék. A lakosság május 13-án éjfélig adhatja le voksait az intézmény weboldalán. A szervezők tizennyolc filmcímet soroltak fel, amelyek közül mindenki maximum kettőre adhatja le szavazatát. A nagyvenyimiek magyar és nemzetközi alkotások közül is választhatnak, a listán pedig – a teljesség igénye nélkül – romantikus és akciófilmek, vígjátékok, önéletrajzi filmek és drámák is szerepelnek. Az érdeklődők azt a filmet nézhetik majd meg a Nagyvenyimi Kossuth Lajos Általános Iskola udvarán, amely a legtöbb szavazatot kapja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában