Rendszerkarbantartás

2023.04.17. 17:00

Nem lesznek elérhetőek az MVM digitális szolgáltatásai

Az MVM Zrt. tájékoztatása szerint rendszerkarbantartás miatt április 21-én, pénteken 18 órától április 23-án, vasárnap 22 óráig weboldalaik és digitális szolgáltatásaik időszakosan nem lesznek elérhetőek: 

Április 21-én 18 órától 22-én 6 óráig nem lesz lehetőség az mvmnext.hu/Ugyfelszolgalat webcímen lakossági online ügyintézésre, az MVM Next applikácó használatára, versenypiaci online ügyintézésre, a mérőállások telefonos automatán keresztül történő rögzítésére, valamint a földgáz és áram e-ügyintézésre sem.

Április 22-én 17 és 22 óra között a mérőállások telefonon történő rögzítése, valamint a földgáz előre fizetős mérők feltöltése szünetel.

Április 23-án 6 és 22 óra között nem lesz lehetőség az mvmnext.hu/Ugyfelszolgalat webcímen lakossági online ügyintézésre, az MVM Next applikácó használatára, a nem lakossági áram online ügyintézésre (mvmnext.hu/aram/ugyfelszolgalat), versenypiaci online ügyintézésre, valamint áram e-ügyintézésre. Ebben az időszakban szünetel az MVM Démász Áramhálózati Kft. területén levő mérők állásának telefonos rögzítése és az áram előre fizetős mérők feltöltése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában