Közös ötletelés

2023.04.19. 12:28

Mi legyen a Sörház tér sorsa?

Cser-Palkovics András, Fehérvár polgármestere - ma divatos szóval - brainstormingra buzdítja követőit Instagram oldalán.

Horváth-Buthy Lilla

Forrás: Facebook

A kérdés pedig nem más, minthogy mi legyen a Sörház tér új funkciója? Bár az önkormányzatnak is vannak ötletei, kíváncsiak a városlakók meglátásaira is. Hiszen "Fehérvár akkor a legjobb, ha közösen formáljuk. " - fogalmazott a városvezető.

Mint felidézte, nemrég még a Depónia Zrt. használta a területet, de az általuk végzett szolgáltatást teljesen kiköltöztették Csalára, ezért szabadult fel ez nagynak mondható, jelenleg kihasználatlan része a városnak. S bár kissé megsínylette a nagy munkagépeket az aszfalt, ahogy a polgármester fogalmaz, jelenleg elég "katasztrófafilmes" állapotok uralkodnak, mégis nagyon értékes területről van szó. 

Ha van Instagram fiókjuk, még egy ideig itt adhatnak választ a feltett kérdésre, vagy tegyék meg kommentben a feol.hu Facebook oldalán, jelen cikkünk alatt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában