Szemétszedés

2023.04.18. 14:00

Megszabadíthatják Gárdonyt a hulladéktól

Ismét aktivizálhatják magukat a gárdonyi térség közösségei. Az önkormányzat hulladékszedésre hívja a lakosságot.

S. Töttő Rita

Fotó: S. Töttő Rita / FMH

Tizenegyedik alkalommal rendezik meg az ország legnagyobb szemétszedési mozgalmát, a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akciót. Az Energiaügyi Minisztérium támogatásával és az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft szervezésében megvalósuló kampányhoz csatlakozott Gárdony is, abban bízva, hogy a program céljai érdekében sokan fognak jelentkezni. Csapatokat várnak tehát szemétszedésre április 22-én, most szombaton 10 órára több ponton is. Az önkormányzat tájékoztatása szerint Agárdon a Mester utca 2. előtt, valamint a Parkerdő bejáratánál, továbbá Gárdonyban, a Holdfény sétány Sárga hídjánál, illetve a Keszeg utcában – ez a Pisztráng kemping melletti Vízügyi kikötő előtti rész – várják a koordinátorok a jelentkezőket.  

A szemétszedéshez nem kérnek más, csak kitartást és erőt, a szükséges eszközöket - zsákot, kesztyűt, kötöző anyagot – ugyanis az önkormányzat biztosítja a helyszínen a résztvevők számára. A kényelmes és munkára alkalmas viselet mellett javasolt kullancs elleni szer, sapka vagy kalap használata és talán még kesztyű is. Jelentkezni az [email protected] email címen lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában