A kérdés eldőlt

2023.04.23. 11:00

Lesz Bogárdi Napok – csak kicsit másként

A sárbogárdi emberek is megérdemelnek néhány óra önfeledt szórakozást a mindennapok küzdelmei mellett. Bár a megszokott Bogárdi Napokat nem tudjuk megrendezni az idei évben, de nem maradunk rendezvény nélkül – jelentette ki a város polgármestere.

Kecskés Zoltán

Sükösd Tamás: A sárbogárdi emberek is megérdemelnek néhány óra önfeledt szórakozást.

Fotó: Nagy Norbert /Archív

Sükösd Tamás rámutatott, hogy a nagy népszerűségnek örvendő esemény, idén ünnepelné 30. születésnapját, ám ezúttal nem a megszokott - több tízmilliós költségvetésű - rendezvényre van kilátás, hiszen a megnövekedett energiaárak miatt a legfontosabb a stabilitás, a kiegyensúlyozott költségvetés. Beszélgetésünk során fény derült arra is, hogy kétszer egynapos programra van kilátás.

– Május 27. napján – a városi ünnepekre elkülönített költségvetési sor felhasználásával - gyermeknapot, majd egyéb színes családi programokat tartalmazó majálist tartunk a Hősök terén, kitelepülő étel, ital árusokkal, kisebb koncertekkel és a végén várhatóan utcabállal. Majd az államalapítás ünnepét megelőző napon folytatódik (augusztus 19.)  egy nem helyi illetőségű gazdasági társaság által erre a célra juttatott támogatás felhasználásával. A városi ünnepség mellett, a Bogárdi Napok egy napjához hasonló programsorozattal várunk mindenkit a Hősök terén, étel-, ital árusokkal, gyermek és családi programokkal, kisebb, majd a végén egy nagyobb koncerttel és retro discoval. A főzőverseny megtartásának lehetőségét vizsgáljuk, ha sikerül megoldani, a rendezvény része lesz – jegyezte meg a polgármester hozzátéve, hogy hamarosan elkészül az ingyenesen látogatható esemény részletes programfüzete is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában