Filmszínház

2023.04.04. 13:30

Kényszerszünet után kedden már nyit a Barátság Mozi

Nem volt működő mosdó, ezért zárt be egy napra a fehérvári mozi.

Horváth-Buthy Lilla

Forrás: Pexels.com

"Jó hír: ma már ki tudjuk nyitni a mozit, és lesz használható mellékhelyiség" - tájékoztatta érdeklődésünkre a feol.hu-t a mozit működtető Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ.

Ahogy arról hétfőn közösségi oldalukon és honlapjukon is hírt adtak: a Barátság mozinak otthont adó épületben felmerült technikai probléma miatt a mozi  hétfőn nem tud kinyitni – se vetítések, se pénztár nem lesz. Mint írták: "Nézőink már szombaton tapasztalhatták, hogy a mellékhelyiségek használhatatlanok, a probléma mára súlyosabbá vált, ezért közönségünk komfortérzete miatt döntöttünk az előadások törléséről."

A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ sajtóreferensét arról kérdeztük, hogy a probléma elhárult-e már? Használhatják-e a látogatók a mellékhelyiségeket? Mint válaszában írta, igen, kedden már visszaáll a rend az épület falai közé, lesz használható mellékhelyiség. Így tehát a vetítések is zavartalanul folytatódnak.

Tájékoztatásuk szerint a (hétfőre megváltott) jegyek árát az online vásárlóknak 10 munkanapon belül automatikusan visszautalják. A pénztárban jegyet váltó nézőknek pedig április 11-15. között a jegypénztárban készpénzben térítik vissza, de a jegy fényképének és banszámlaszámuk megadásával a [email protected] e-mail címen átutalással is kérhetik a jegyek visszatérítését, szintén április 15-ig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában