Egy kiscica már feladta a harcot

2023.04.25. 14:00

Átpasszolta a doboznyi újszülött kismacskát a fehérvári "állatbarát" (Frissítve)

"Tegnap Szedresdülőn tartózkodott egy lelkes állatszerető. Egy férfi lépett oda hozzá, kezében egy dobozzal: “Itt van három kismacska, csináljon velük amit akar, ide ellett a kertembe egy anyamacska.” - kezdi a történetet a Herosz Fehérvári Állatotthon.

HBL

A fotó illusztráció!

Fotó: Shutterstock/farinasfoto

A bejegyzésből kiderül, a kicsik mindössze pár naposak lehetnek, így a hölgy megkérte a gazdát, rakja vissza az anyjukhoz őket, de a férfi nem volt rá hajlandó. Ezért a "megajándékozott" a Herosztól kért segítséget, sírva. Így került hozzájuk ideiglenes gondozásba a "doboz", s benne három apró kiscica. 

Bejegyzésükben így fogalmaztak: "Muszáj edukálni a gyerekeket, hogy a felnövekvő új generáció már ne legyen ilyen! Ökölbe szorul a kezem, és elképzelek egy jelenetet: mi lenne, ha az állatszerető emberekből alkotnánk egy kórust, odaállnánk az ilyen emberszabású háza elé, és semmi mást nem csinálnánk, csak mint a B közép a focimeccseken, rigmusokat kiabálnánk? Ezt a képzetet persze a tehetetlen düh generálja az újabb és újabb esetek láttán. Nincs visszatartó erő! Azt tapasztaljuk, hogy gyengék vagyunk! Nekünk csak annyi választásunk van, hogy megpróbáljuk helyrehozni azt a szenvedést, amit más okozott!"

Aki tud a kiscicáknak tejpótlót küldeni, azzal sokat tudna segíteni. Bori pótmamin, és lányán Szilvin nem fog múlni, hogy a kicsik életben maradjanak…

Frissítés, 17:34:

Szilviától kaptuk az információt, hogy sajnos a háromból egy kiscica feladta a harcot, testvéreiért továbbra is mindent megtesznek a pótmamik. Mindössze kétnaposak lehettek, mikor az állatotthon gondozásába kerültek a fent taglalt cselekedet után. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában