Jótékonyság

2023.04.15. 21:38

A Szent Donát-kápolna tetejének felújítására gyűjtenek - jótékonysági bál a Köfémben (galéria)

Egy nemes célt támogatva tartottak jótékonysági bált április 15-én, szombat este 19 órától Székesfehérváron a Köfém Művelődési Házban.

Déri Brenda

Fotó: Fehér Gábor / FMH

Mint a helyszínen megtudtuk a kezdeményezés az Öreghegyi Plébánia Karitász Csoport kezdeményezése által valósulhatott meg és céljuk, hogy hozzájáruljanak a Szent Donát-kápolna tetőszerkezetének felújítási költségeihez. A csoportvezető, Biró Beáta és a csoportvezető-helyettes, Szloboda Balázsné Krisztina elárulta, hogy ebben a helyi vállalkozók és cégek hatalmas segítséget nyújtottak, hiszen az ő felajánlásaik nélkül nem tudnák ilyen mértékben támogatni az igencsak elnyűtt tetőszerkezet renoválását. 

– A jótékonysági bálra vásárolt belépők a bál költségeit térítik, ebből adódik, hogy nem a belépőkből befolyt összeggel támogatjuk a felújító munkálatokat, hanem a tombolák árából. A tombolán kisorsolt tárgyakat pedig helyi vállalkozók és cégek ajánlották fel, így annak összegével egy az egyben a kápolnát támogatjuk – árulták el.

 

A csoport többek között olyan vállalatoktól, cégektől kapott felajánlásokat, mint a Karsai Holding Zrt., a Csillagösvény Utazási Iroda, a Pite Sütibolt, vagy a Diófa Étterem. 

Ami az este további részét illeti, Gábor atya köszöntője után kezdetét vették az előadások. Elsőként a Kossuth Lajos Általános Iskola felsős kórusa lépett színpadra, majd őket követte a Step And Style Studio táncbemutatója, Förschl Ádám és Huszár Virág néptánca, utolsóként pedig Takács László és Kiss István lépett színpadra, hogy megmutathassa a közönségnek a harmonikaszó szépségét. Végül a színpad tánctérré lett és a közönség soraiból invitálta fel a táncolni vágyókat. 

A tetőszerkezet felújítását egyébként továbbra is lehet támogatni, méghozzá bármekkora összeggel. Amennyiben szeretne vegye fel szerkesztőségünkkel a kapcsolatot és összekötjük a csoporttal. 

A csoport többek között olyan vállalatoktól, cégektől kapott felajánlásokat, mint a Karsai Holding Zrt., a Csillagösvény Utazási Iroda, a Pite Sütibolt, a Diófa Étterem vagy az Aranyalma Cukrászda. Ezen túl pedig még rengeteg magánszemély is ajánlott fel tombolának szánt tárgyakat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában