Folytatódik a hagyomány

2023.03.21. 15:16

Szüretre várják a helyieket Kulcson

Ezúttal a szőlő helyett a szemetet „szüretelik” az általános iskolás diákok és a kezdeményezéshez csatlakozó önkéntesek. Az apropót a március 22-i víz világnapja adja.

Héjj Vivien

A szemétszüret elnevezésű akcióhoz a diákok mellett helyi önkéntesek is csatlakozhatnak

Forrás: pexels.com

A Kulcsi Fekete István Általános Iskola diákjai immár hagyományosan, a település több utcáját bejárva teszik szebbé a kulcsiak lakókörnyezetét. A víz világnapja alkalmából idén is szemétszüretet hirdet az intézmény, s egyúttal várják azon helyiek jelentkezését, akik szívesen csatlakoznának a településszépítő kezdeményezéshez.

A munkálatokhoz szükséges kesztyűt, a szemeteszsákot és a gyűjtéshez szükséges konténert a szervezők biztosítják, akik a hajóállomáson ebéddel várják a környezettudatos diáksereget és az akcióhoz csatlakozó önkénteseket.

A szüret időpontja március 22., szerda, a részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges. További információkkal Király-Dienes Annamária rendezvényszervező szolgál a 70/432-6031-es telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában