Díjtalan szórakozás exkluzív vendégekkel

2023.03.23. 11:00

Színházi est a "Mi kis falunk" színészeivel Martonvásáron

Március 26-án este különleges programmal jelentkezik a MASZK és a MartonKult. Az esemény házigazdájával, Kozma Milos Noellel beszélgettünk.

Kecskés Zoltán

Kerekes József, Zsurzs Kati, Földi Tamás érkezik a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központba.

Forrás: MASZK

Idén sem tétlenkedik a martonvásári amatőr színjátszók egyesülete, a MASZK. A tavaszt egy két felvonásos vígjátékkal indították a Primadonnák előadásukkal, amit közel hétszázan láttak. Közben az egyesület gyermekcsoportja már lázasan készül az Óz előadásukra, míg az ifjúsági csoportjuk Molnár Ferenc Liliom művét viszi még tavasszal színre. Mindezek előtt március 26-án 18 órakor egy igazi újdonságra készülnek a MartonKult-tal közösen, ami a Szinkron Színház nevet kapta.

Mi is ez pontosan? Kérlek avasd be az olvasóinkat Milos?

– Egy kis színház, szinkron, kulisszatitkok, és talk-show is egyben. Manapság a filmek és a sorozatok mind magyar szinkront kapnak, de hogyan zajlik pontosan a szinkronizálás folyamata, hogyan néz ki a színész egy napja és hogyan zajlik valójában egy forgatás, ezekre mind választ kaphatunk, ha ellátogatunk az eseményre. Sőt, színészeink által egy élő szinkronizálásnak is szem- és fültanúi lehetünk.

Kik lesznek itt vasárnap?

– A színházi esten olyan színészek vendégeskednek, mint Kerekes József Jászai Mari-díjas színész (Jim Carrey, Shrekből a Szamár, Peter Griffin magyar hangja, a Mi kis falunk Bakija), Zsurzs Kati Aase-díjas színész (Kathy Bates, Csengetett, Mylord? - Poppy Meldrum, A korona - II Erzsébet magyar hangja, a Mi kis falunk Piroskája), illetve Földi Tamás színész, szinkronrendező és az Active Studio (szinkronstúdió) ügyvezetője, akinek olyan filmek szinkronját köszönhetjük, mint például a Halálsoron, az Élősködők, vagy a Rick & Morty. A szervezőkkel együtt sok szeretettel várunk mindenkit erre a felejthetetlen, jó hangulatú show-műsorra! A bátrabbak a színészekkel duettben ki is próbálhatják a szinkronizálást. A belépés díjtalan!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában