Ki vagy Marilyn?

2023.03.06. 19:00

Nőnapi monodráma az adonyi művelődési házban

Egy időtlen ikon, egy valódi szépségideál életébe nyerhetnek bepillantást az érdeklődők a Bohém Társulat egyik legújabb előadásában. A helybe érkező monodrámával az adonyi hölgyeknek kínál kulturális kikapcsolódást a Bálint Ágnes Művelődési Ház és Könyvtár.

Héjj Vivien

Különleges színházi előadással várják az adonyi hölgyeket március 8-án a művelődési házban

Fotó: Elekes Gergő

Nőnap alkalmából érkezik Adonyba a Bohém Társulat produkciója, melyben a 20. század egyik legfőbb szépségideálja, Marilyn Monroe jelenik meg a színen. A Ki vagy Marilyn? című egyszemélyes előadásban Nyári Dia színésznő alakítja a címszereplőt, s a produkció betekintést enged a „színfalak mögé” is, megmutatva mindazt, ami a sikerek hátterében húzódott.

Az előadás március 8-án, szerdán 19 órakor kezdődik az adonyi Bálint Ágnes Művelődési Házban. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyre személyesen a könyvtárban, az intézmény közösségi oldalán vagy az [email protected] címen van lehetőség.

A helyszínen minden hölgyet apró ajándékkal várnak a szervezők, valamint a produkció előtt köszöntőt mond Ronyecz Péter polgármester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában