Politika

2023.03.14. 07:45

Munkába állt a három új velencei képviselő

Végleges lett a velencei képviselő testület létszáma.

S. Töttő Rita

A 2019-es választások utáni eskütétel: „A Regélős Gerhard Ákos vezette grémiumban heten: Faragó Péter, Fésűs Attila, Kernya Gábor, Pap János, Pap Zsigmond, Sarf György és Szabó Attila kapott képviselői helyet a Regélő Egyesület színeiben, míg Sirák András a Fidesz-KDNP színeiben jutott mandátumhoz”

Forrás: Velence Facebook oldala

A város képviselő-testületének március 13-án, hétfőn megtartott rendkívüli ülésén a Helyi Választási Bizottság elnökének tájékoztatója végeztével újabb két képviselővel bővült és egyben vált véglegessé Velence képviselő testületének létszáma. Mint már ismert, az elmúlt időben három korábbi képviselő, Fésűs Attila, Pap János, és Szabó Attila visszaadta megbízatását. Helyettük a 2019. októberi választási sorrendben következő két képviselő, Miniska István és Bársony Péter, a Fidesz-KDNP színeiben képviselői esküt tettek, míg az ezt megelőző időben Vendel-Cserményi Lilia a Regélő Egyesület színeiben lett a képviselő-testület tagja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában