Döntöttek

2023.03.06. 14:00

Megvan Mezőkomárom közönségdíjas tojása

Több gyönyörű díszes tojás is készült a vármegye fájára Mezőkomáromban, emiatt a szervezők megszavaztatták a lakókat, kinek, melyik tetszik a legjobban. A döntés megszületett: Horváth Istvánné keresztszemes technikával készített alkotása kapta a legtöbb szavazatot.

Kecskés Zoltán

A legtöbb szavazatot Horváth Istvánné keresztszemes technikával készített tojása kapta.

Forrás: Interjúalany

Mint megtudtuk, a Mezőkomárom Könyvtára és Közösségi Színtere nagy örömmel csatlakozott a Alsószentiván Községért Egyesülete szívet melengető akciójához.

– A kezdeményezést örömmel fogadtuk, az elmúlt két évben településünkön mi is meghirdettük Mezőkomárom tojásfáját, így bíztunk abban, hogy ez a nagyobb volumenű összefogás még inkább felébreszti az alkotni vágyókat. És lám, igazunk lett! Számtalan tojás érkezett, érezhetően megmozdította a lakosságot. Köszönjük Erzsi néninek, és Mohai Jánosnénak, hogy idejüket, kreativitásukat áldozták arra, hogy településünket ilyen gyönyörű tojások képviselhessék Fejér vármegye tojásfáján. A héten személyesen fogjuk elvinni a tojásokat Alsószentivánra, ugyanis lehetőséget kaptunk arra, hogy mindegyik mű ott lehessen a fán. Rendkívül jó közösségépítő kezdeményezésnek tartjuk, és reméljük, hogy a jövőben is lesz lehetőségünk részt venni ebben az akcióban – mondta a Mezőkomárom Könyvtára és Közösségi Színtere a feol.hu megkeresésére. 

A mezőkomáromi tojások egy kosárban.
Forrás: Interjúalany

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában