Frissen Fejérből

2023.03.02. 13:29

Megvan, hogy ki veszi át Ráczné Földi Judit helyét a fehérvári testületben

Mint arról többször beszámoltunk, Ráczné Földi Judit összeférhetetlenségi okokból mondott le önkormányzati képviselői mandátumáról, ugyanis a továbbiakban a DK országgyűlési képviselőjeként folytatja munkáját.

Héjj Vivien

Országgyűlési képviselőként folytatja munkáját Ráczné Földi Judit

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap-archív

A Demokratikus Koalíció helyi elnöksége döntött arról, ki veheti át Ráczné helyét a fehérvári képviselő-testületben. Az fmc.hu szerint a párt színeiben Pintérné Varga Anna Mária dolgozik majd a közgyűlésben a fehérvári ellenzéki összefogás frakciójának tagjaként.

Pintérné 2014 óta vesz részt a párt munkájában, a DK helyi szervezetében alelnöki pozíciót tölt be. Mindemellett ez idáig a Humán Szakbizottság külső tagjaként is tevékenykedett, e pozícióban Sándor Barbara veszi át az újdonsült önkormányzati képviselő helyét.

Ráczné Földi Judit március 6-án tesz esküt a parlamentben, s mint azt korábban elmondta, a továbbiakban is Székesfehérvár ügyeit fogja képviselni, immáron az országgyűlésben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában