'Kedves' üzenet

2023.03.16. 10:52

Másban a szálkát is, magában a gerendát sem – avagy, hogyan NE adjunk hangot a kérésünknek

Szedd össze a kutyád piszkát, mert legközelebb a lábtörlődre teszem! – állt a ’kedves’ üzenetet tartalmazó cetli egy fehérvári hölgy lakásának az ajtaján.

Déri Brenda

Forrás: Illusztráció: Pexels.com

Némileg ugyan átfogalmaztuk a levél tartalmát, mert annak írója obszcén kifejezést használt a ’kutyapiszok’ helyett, de a lényegen nem változtattunk. Történt ugyanis, hogy valaki egy bejárati ajtóra kihelyezett cetlivel adta a kutyatulajdonos tudtára, hogy figyeli és ’látta’, hogy nem szedte össze a kutyapiszkot. Ugyanekkor a gazda szerint bárki is rakta az ajtajára a levelet, ilyet nem láthatott, hiszen ő mindig felszedi, amit fel kell. Arra gondolt még, hogy az utánuk leskelődő összekeverte, hogy éppen mit csinál az állat, a szuka kutyák esetében ugyanis távolról nehéz megállapítani, hiszen nem emeli égnek a lábait, amikor a kis dolgát végzi. Az állat gazdája mindenesetre várja annak a jelentkezését, aki az ajtajára ragasztotta a cetlit, hogy felmutassa a vádjait megalapozó bizonyítékot.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában