Civil kezdeményezés

2023.03.02. 20:30

Gyümölcs- és zöldségfeldolgozó automata érkezett Jenőre és Székesfehérvárra

Jenő Község Családsegítő Szolgálata és az Echo Innovációs Műhely is átvehette csütörtök délután a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége felajánlását, amely gyümölcs- és zöldségfeldolgozó automatából, illetve az Ízig varázs című receptgyűjteményből állt.

Kecskés Zoltán

Az adományozók és az adományozottak egy képen: Molnár Krisztián, Farádi-Szabó Lászlóné, Szőnyi Kinga, Zugor Zsuzsanna és Heizler Róbert.

Fotó: Fehér Gábor

A segítők és a támogatók célja, hogy adományaikkal segítsék a civil szervezeteket a közösségépítésben. Ahogy Heizler Róbert, a CÖF országos koordinátora fogalmazott, „nemcsak egy készüléket adnak át, hanem a masinával egy olyan lehetőséget is, hogy annak használata során együtt tudjanak munkálkodni az egyesületek és alapítványok önkéntesei is, ezzel segítve a helyi közösségeket. Hozzátette azt is, hogy a CÖF 2016-ban indította el civil misszióját, melyhez nem sokkal később csatlakozott a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége. Ezalatt több mint 400 adományt osztottak ki, köztük civil szervezetek, őstermelők, nagycsaládosok és közétkeztetési konyhák részesültek a támogatásból.

Több, mint egy masina, lehetőséget teremt a közösségépítésre.
Fotós: Fehér Gábor

A csütörtöki átadáson adományokat vehetett át a Jenő Község Családsegítő Szolgálata nevében Farádi-Szabó Lászlóné, valamint Zugor Zsuzsanna, az Echo Innovációs Műhely szakmai vezetője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában