A siker garantált

2023.03.04. 10:00

Gyakran látott vendég érkezik Mátyásdombra

Boldog, mosolygós, csillogó gyermek-, szülő és nagyszülő szempárokra lehet számítani hamarosan Mátyásdombon. Március 9-én 15.30-tól, ugyanis a Léghajó Meseszínház érkezik a településre. A rendezvényen való részvétel díjtalan!

Kecskés Zoltán

Még tavaly novemberben a Lúdas Matyi figurái elevenedtek meg Bana Viktória és Száraz-Nagy Tamás előadásában:

Fotó: Lévai Krisztián

A játékot az óvodás gyermek legjellemzőbb életmegnyilvánulásának, az iskola előtti kor legfontosabb, leginkább fejlesztő alaptevékenységének, nevelési eszközének tartják a pedagógusok. Hasonló elvet vall a Gyermekvilág Mátyásdomb Alapítvány munkatársai is, akik egy különleges programmal készülnek.  A szervezésükben megvalósuló esemény célja egyértelmű: mosolyt varázsolni az érdeklődők arcára. 

A Léghajó Meseszínház gyakran látott vendég vármegyénk településein, főleg annak is déli részén. Voltak már többek között az alapi óvodában, ahol a ,,Furfangos Paraván” előadását hozták el a gyerekeknek, de voltak már Mátyásdombon is, ahol legutóbb novemberben adtak elő nagy sikerű produkciót. Méghozzá Fazekas Mihály meséjét, a Lúdas Matyit mutatták be. Az interaktív előadásairól híres társulat ezúttal „A virágzó ház" című históriát hozza a helyi művelődési ház színpadára. Bana Viktória és Száraz-Nagy Tamás koprodukciója pedig minden bizonnyal ezúttal is felejthetetlen lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában