A csoport indulása a tavaszi tervek között szerepel

2023.03.08. 19:00

Foltvarró szakkörre hívja a fiatalokat a nagyvenyimi Palágyi József Művelődési Ház

Alkotó kör indítását tervezik a nagyvenyimi fiatalok számára, ahol a közösségi élmények gyűjtése és a kikapcsolódás mellett hasznos dolgokat tanulhatnak a résztvevők.

Baráth Eszter

A nagyvenyimi Palágyi József Művelődési Ház a közösségi oldalán hívta fel a településen élő fiatalok figyelmét jövőbeni terveikkel kapcsolatban. Tájékoztatásuk szerint ez év tavaszától foltvarró ifjúsági csoportot indítanának a 12 évnél idősebb fiatalok számára.

A csatlakozáshoz semmilyen előképzettség nem szükséges, hiszen a résztvevők az alapoktól sajátíthatják el a kézi varrás technikáját, folyamatát, majd ezt követően a foltvarrás, azaz a patchwork menetét. A tervek szerint a foglalkozás heti rendszerességgel ismétlődne, keddenként 15:00 és 17:00 óra között. A csoport indulásához minimum hat fő jelentkezése szükséges. Jelentkezni személyesen a Palágyi József Művelődési Ház és Könyvtárban, vagy telefonon a 06/25-506-220-as telefonszámon lehet hétfőtől csütörtökig 13:00 és 18:00 óra, pénteken pedig 9:00 és 14:00 óra között.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában